Гласувайте за новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Звездните дами Джоди Фостър и Мерил Стрийп си оспорват първото място в сърцето на киноманите в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova. Сред петте предложения в кампанията тази седмица е филмът „Любовна терапия”, в който Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс се борят с кризата в брака си. Преминавайки през серия семейни премеждия, тандемът не спестява на зрителите тънкото си чувство  хумор. 

Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” е също изключителният трилър „Летателен план”, в който героинята на Джоди Фостър се изправя срещу най-страшния кошмар на всяка майка - изчезването на дъщеря й по време на презокеански полет. 

Киноманите могат да изберат да гледат още закачливата комедия „10 неща, които мразя у теб”, която по забавен начин показва на какво е способно едно момче, за да си уреди среща с мечтаното момиче. Сред предложенията са още екшънът „Безпощадно” с участието на Мат Джералд и Адеуали Акинуйе-Агбайе, както и фентъзи трилърът „Легион” с Пол Бетани и Денис Куейд.

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 17 август, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova