Гласувайте за новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Приключенският уестърн „Бърз или мъртъв” е сред новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Режисьорът Сам Рейми събира брилянтен актьорски състав с Ръсел Кроу, Джийн Хекман и Леонардо Ди Каприо, към които се присъединява и дамата Шарън Стоун. Зрителите ще видят актрисата като стрелец в Дивия Запад, която участва в шампионат по стрелба с пистолети, за да отмъсти за смъртта на баща си.

За първото място в сърцето на киноманите се бори също екшънът „Обирджии”, в който Майкъл Ийли, Крис Браун, Пол Уокър и Идрис Елба смело се впускат в зрелищни обири. Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” е романтичната комедия „Mamma Mia!” с непотворимата Мерил Стрийп, която  ще отведе до идеалистичен гръцки остров, за да представи филмовата адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена.

Зрителите могат да изберат да гледат още екшъна „Последната битка” с участието на Питър Стормаер и Арнолд Шварценегер, както и приключенския екшън „Конан Варварина”с Саид Тагмауи и Джейсън Момоа.

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 24 август, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova