Гледайте комедията „Програма за защита на принцеси” днес от 12.30 ч. по Нова

Селена Гомес ще е на уроци по обноски, за да се научи как да се държи във висшето общество, в комедията „Програма за защита на принцеси” днес от 12.30 ч. по Нова. Филмът е една от най-успешните ленти на Disney Channel през последните години и освен наградата за летен филм на 2009 година на Teen Choice Awards, получава признание и за своя саундтрак, в който водеща роля отново има Гомес. „Програма за защита на принцеси” изследва темата за приятелството между деца от различни социални класи.

Когато принцеса Розалина (Деми Ловато) е заплашена от зъл диктатор, решен да завладее страната й, тя е поставена под закрилата на Програмата за защита на принцеси, тайна агенция, която бди над застрашени принцеси по целия свят. Мейсън, който е агент към програмата, скрива принцеса Розалина в собствения си дом, където с помощта на дъщеря си Картър й осигурява живот на обикновена тийнейджърка на име Роузи. Роузи бързо става популярна в училище и Картър (Селена Гомес) трябва да се примири с това. Но постепенно двете стават много близки, докато Картър помага на Роузи да се държи като нормална тийнейджърка, а Роузи показва на Картър как да открие принцесата в себе си.

Не пропускайте да се посмеете с приключенията на Роузи и Картър в комедията „Програма за защита на принцеси” днес от 12.30 ч. по Нова.