Не пропускайте втори епизод от трети сезон на „Кошмари в кухнята” –тази вечер от 21.00 ч. по Нова
Оригинални италиански рецепти по ботевградски, неадекватен интериор, намаляващи клиенти и увеличаващи се разходи са най-малкият проблем на пицария „Релакс“ в Ботевград, където единственото спокойно нещо е нейното име. 26–годишният Краси е най–младият собственик на заведение, с когото се е срещал шеф Манчев. Бившият сервитьор е започнал бизнеса си преди 3 години. Но красивите мечти на Краси и силната му амбиция ще се сблъскат фронтално с липсата на опит и избухливия му нрав във втори епизод от трети сезон на „Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.
Кошмарите на Манчев в Ботевград започват още преди да прекрачи прага на пицарията. Тестът му с помощта на таен клиент за поръчка по телефона, приключва с доставка на сурови пици с вкус на сандвичи с кашкавал и сирене, но без еднократни прибори и дори салфетки. Докачливият Краси не търпи критика и бурно защитава качеството на пиците. Суровите, според Манчев, пици за Краси са просто сочни.
Минавайки през пълна палитра метаморфози – от бар през чалга заведение до пицария, „Релакс“ е на една крачка да се превърне в механа за пици по ботевградски. Емблематичната „Куатро формаджи“ тук се приготвя с 3 сирена, а четвъртото е заместено от маслини. Суровите пици просто са сочни, а в рецептата за салата „Цезар“ задължително присъстват моркови и чесън. За сметка на това алкохолът в Тирамисуто е в такива количества, че след консумацията му не се препоръчва шофиране.
Изненадите не спират до тук. За първи път шеф Манчев ще се сблъска с чубрица с двойно предназначение. Неуместната й употребата в пилешката супа ще превърне ароматната подправка във взривно вещество, от чиято ударна вълна собственикът Краси ще изхвърчи на пътя пред заведението.
Спешната ситуация изисква спешни мерки. Необходима е помощ, за да може обстановката в кухнята и в салона на „Релакс“ да започнат да отговарят на името си. Ще успее ли в крайна сметка шеф Манчев да запази присъствие на духа и да насочи младия кибритлия към успешния фокус на ресторантьорския бизнес?
Не пропускайте „Кошмари в кухнята“ – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.