Кулинарни нововъведения „по ботевградски” шокират шеф Манчев тази вечер от 21.00 ч. по Нова
Шеф Манчев мисли, че вече е видял всичко негативно в българския ресторантьорски бизнес, но посещението на ботевградската пицария „Релакс” в ще го убеди в обратното във втори епизод от трети сезон на „Кошмари в кухнята” – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.
Оригинални италиански рецепти по ботевградски, неадекватен интериор, намаляващи клиенти и увеличаващи се разходи са най-малкият проблем на заведението в Ботевград, където единственото спокойно нещо е неговото име. 26–годишният Краси е най–младият собственик на заведение, с когото се е срещал шеф Манчев. Бившият сервитьор е започнал бизнеса си преди 3 години. Но красивите мечти на Краси и силната му амбиция ще се сблъскат фронтално с липсата на опит и избухливия му нрав.
Кошмарите на Манчев в Ботевград започват още преди да се срещне със собственика на пицарията. Тестът му с помощта на таен клиент за поръчка по телефона, приключва с доставка на сурови пици с вкус на сандвичи с кашкавал и сирене, но без еднократни прибори и дори салфетки. Докачливият Краси не търпи критика и бурно защитава качеството на пиците, които, според него, са „просто сочни”. Емблематичната „Куатро формаджи“ тук се приготвя с 3 сирена, а четвъртото е заместено от маслини. В рецептата за салата „Цезар“ пък задължително присъстват моркови и чесън. За сметка на това алкохолът в тирамисуто е в такива количества, че след консумацията му не се препоръчва шофиране.
Изненадите не спират до тук. За първи път шеф Манчев ще се сблъска с чубрица с двойно предназначение. Неуместната й употребата в пилешката супа ще превърне ароматната подправка във взривно вещество, от чиято ударна вълна собственикът Краси ще изхвърчи на пътя пред заведението.
Спешната ситуация изисква спешни мерки. Необходима е помощ, за да може обстановката в кухнята и в салона на „Релакс“ да започнат да отговарят на името си. Ще успее ли в крайна сметка шеф Манчев да запази присъствие на духа и да насочи младия кибритлия към успешния фокус на ресторантьорския бизнес?
Не пропускайте „Кошмари в кухнята“ – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.