Вижте кои късметлии получиха чекове от моментните игри на предаването

Ден преди Великден за по-малко от половин час Национална лотария раздаде 590 300 лева. И тази събота водещите Захари Бахаров и Рая Пакова посрещнаха щастливци, които получиха чекове за печалби от игрите на предаването. 

Най-големите късметлии от моментните игри са Миглена Димитрова от Ахелой, която си е спечелила 100 000 лева от „Златното съкровище”, и Камен Христов от Дупница също с печалба 100 000 лева, но от билета „Лото +”. „Първоначално си помислих, че печеля 100 лева, след това изтърках докрай и видях, че са 100 000 лева”, разказа Миглена. Със спечелената сума тя ще отиде на екскурзия в България и в чужбина.

Билет „Златните пирамиди 2” донесе по 50 000 лева на Юлиан Василев от Радомир и на Николай Сантев от Смолян, а Биляна Димитрова от Велинград си спечели същата сума от „Лото +”. Чек за 20 000 лева си прибра у дома Пламен Димитров от Бургас, който също е играл с билет „Лото +”.

По 10 000 лева от „Бинго Лото” си спечелиха Димитър Данов от село Труд, Любка Кацарова от София и Светла Танева от Димитровград. Същата сума донесе „Лото +” на късметлиите Петьо Савчев от село Селановци и Василка Минчева от Ловеч. С по 10 000 лева „Златната 7” зарадва Цветанка Георгиева от Плевен, а „Златното съкровище” Николай Чолаков от село Старцево.

„Лото +” направи по-богати с 5 000 лева Надя Миркова и Наталия Ценова от София, както и Мартин Димов от Балчик. По 5 000 лева за празниците донесе „Златната седмица” на Божидар Семов от Варна, Петя Качанова от Гоце Делчев и Антоанета Петрова от Враца. С билет „Перфектният подарък” по 5 000 лева отидоха при Кина Хубанова от Разград и Венелин Ангелов от Благоевград. Същата сума си спечелиха и Десислава Трифонова от село Недан от билет „Кеш по 10”, Иван Калчев от Русе от „Златните пирамиди 2” и Николай Николов от град Исперих от „Златното съкровище”.

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.