Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова ​

Илко Братованов от село Ново село си спечели нов автомобил в играта „На крачка от късмета” в телевизионното предаване Национална лотария. Илко вече ще се вози в комфортния Citroen Elysee със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева от SDI. Спечелилият участник определено е късметлия, тъй като вече е печелил 5-дневна екскурзия до Монте Карло + 1 000 лева за игра в казиното от допълнителната игра на Национална лотария – „Специален втори шанс”. 

Надежда Пюскюлиева от София и Веско Караиванов от Неделино са двамата участници, които тази седмица играха за максимална печалба от 84 000 лева от „Сейфове” Те си спечелиха по 1 000 лева от играта, както и по 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет „Под прикритие”. 

В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Давид Александров, който спечели 30 000 лева и петдневна почивка за двама до Тайланд като „Бонус печалба”. След играта и страхотните печалби 29-годишният Давид от Бяла черква заяви, че се чувства великолепно. Също така късметлията мечтае за собствено жилище.

Гледайте Национална лотария с водещи Захари Бахаров и Рая Пакова всяка събота от 19.30 ч. по Нова.