Екипът на първия уеб тийн сериал благодари на феновете с ексклузивна прожекция

Фен среща в комбинация с ексклузивна прожекция на финалния епизод на „Не така, брат” организират продуцентите от 7Talents. Тя ще се проведе в понеделник, 20 юни, от 15.30 ч. в Mall of Sofia. Почитателите на първия уеб тийн сериал у нас ще могат да се срещнат със своите любимци на живо, да се снимат с тях и да вземат автографи, както и да спечелят подаръци. Освен уникалната възможност да видят какво се случва в последния епизод от първи сезон, участниците в срещата ще присъстват и на премиерата на саундтрак песента към сериала.

До момента наръчникът за тинейджъри и техните родители „Не така, брат” е регистрирал над 3,6 милиона гледания във Vbox7.com и други онлайн платформи, преди още да е излъчен финалният епизод. Първите шест епизода надхвърлиха милион гледания, а очакванията са целият сезон да прескочи 4 милиона. Продуцентите от екипа на 7Talents са убедени, че иновативният подход, реалните ситуации и точният кастинг доведоха до успеха на продукцията.

Още статистика за сезона на първия уеб тийн сериал:
– 95% реализирана първа целувка между двама от главните герои – Мишо и Виктория
– Понесено първо крoше под ъгъл 45 градуса – доказателство, че всичко е възможно 
– Създаване на перфектното Facebook гадже, което успя да накара всички да се влюбят 
– От усещането за бактерия, самотен и изолиран, Мишо вече е мотивиран за спорт и устремен към успехи. 

Какво предстои да се случи с героите на „Не така, брат”? Очаквайте новини съвсем скоро. Повече за срещата с фенове следете тук.

Гледайте финала на първи сезон на „Не така, брат” във Vbox7.com на 22 юни