Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Пред доста неудобни моменти ще се изправят заради своите действия приятелите в квартирата на “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA след като започна флирт, за да нарани Марио, Теди ще се изправи пред последствията от постъпките си в бурната нощ. Диджейката ще трябва да обясни на обекта на своето ухажване, че няма сериозни намерения, но ситуацията се усложнява, защото става въпрос за жена и то не коя да е,  а приятелката на София- Кремена.

В неудобно положение ще изпадне и Коко, който продължава да крие от останалите съквартиранти своя нов домашен любимец, поемайки вината за всички поразии на симпатичното прасенце Леонардо Ди Каприо. Още една неловка ситуация ще му донесе и първия актьорски ангажимент. Докъде ще достигне изобретателността на Коко, за да не разберат останалите за новия четирикрак обитател на квартирата?

Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.