Не пропускайте епизода тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Коко е готов да се впусне в поредното си приключение с неизвестен край в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Коко ще предложи на Драго помощ в грижите за групата испански туристи, отседнали в хостела. Веселият младеж се захваща с ентусиазъм да организира парти за гостите, но дали плановете му ще се реализират?

Други от героите в “София – Ден и Нощ” се изправят пред любовни терзания. Зара не спира да звъни на Дани, въпреки тяхната уговорка, че нощта, която са прекарали заедно няма да прерасне във връзка. Ситуацията се усложнява още повече, тъй като Юлиян усеща промяната в Зара, а вечерта, която предстои, може да промени отношенията между двамата завинаги.

Марина пък се сблъсква с поредните проблеми със Симона, която ѝ заявява, че  смята връзката ѝ с Божидар за извратена. Асен също ще поиска обяснение от баща си за отношенията му с Марина. Дали двамата родители ще успеят да се справят с гнева на своите деца?

Гледайте риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.