Успешният медицински сериал обединява популярни семейства на снимачната площадка

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA популярният актьор и водещ Димитър Рачков ще прекрачи отделението на "Откраднат живот", за да разплете случая с малкия Коко, чийто образ е поверен именно на сина му Рачков - младши. Баща и син ще се съберат на снимачната площадка, за да продължат голямата тема за деца в приемни семейства в България, отговорността и моралния избор на обществото.   

Тази седмица зрителите на "Откраднат живот" имаха възможност да видят първите сцени на още едно семейство: Наум Шопов и майка му - актрисата Марияна Станишева. Зародилият се конфликт между Борис Тасев и неговата мащеха провокира актьорското семейство да скочи в чужди обувки и да излезе от обичайното общуване. "Играли сме заедно, когато съм бил доста малък. В съзнателните ми години е за първи път. В началото ми беше много трудно да се отпусна, въпреки че се снимам от месеци в сериала, а майка ми беше там от няколко часа", споделя Наум, допълвайки, че конфликти може да има във всяко семейство, но не е имал спорове в такъв аспект. "Борис и неговата мащеха ще претърпят огромен конфликт, който ще разтърси и двамата. Тепърва зрителите ще научат каква е появата на героинята на Марияна", разказва главният сценарист на продукция – Христина Апостолова. Екипът загатва, че в последните епизоди феновете ще видят изключително интересни и популярни лица от малкия и големия екран.

Каква е истината мистериозната дама и какво ще пожелае тя от Борис  – ще разберете в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.