Гледайте романтичните комедии “Операция: “Кексче” от 12.30 ч. и ”Кой е моят мъж” от 14.15 ч. по NOVA

Много емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в романтичните филми в неделния кино следобед днес в ефира на NOVA. Няма нищо по-сладко от любовта в романтичната комедия “Операция: “Кексче” тази неделя от 12.30 ч. Режисьорът Брадфърд Мей поверява главните роли на актьорите Дийн Кейн, Кристи Суонсън и Уейд Уилямс. Лентата разказва за изпитанията, през които преминава семейство Карсън след завръщането у дома на съпруга, който е полковник в армията. Скоро Гриф Карсън осъзнава, че работата му като военен го е отдалечила от собственото му семейство – съпругата Джанет и двете им деца. Надявайки се все пак да намерят път един към друг, тя поверява на Гриф ръководството на втория им сладкарски магазин. След като той поема новите си цивилни задължения, магазинът се превръща в истинска военна зона. 

От 14.15 ч. известната с ролите си в ”Малки сладки лъжкини” и ”Истинска кръв” актриса Натали Хол също ще се изправи пред труден избор между приятелството и любовта в романтичната комедия ”Кой е моят мъж”. Натали Хол влиза в ролята на младата Дженифър, която позволява на своя приятел от детинство Кевин да живее при нея, докато си стъпи на краката. Всичко се обърква, когато приятелят на Денифър -  Брус, й прави предложение за брак. Заради седемте години съвместен живот Дженифър и Кевин се оказват административно женени. Кевин осъзнава, че е влюбен в приятелката си от детството и започва да се бори за сърцето й…

Не пропускайте развръзките в романтичните комедии “Операция: “Кексче” от 12.30 ч. и ”Кой е моят мъж” от 14.15 ч. по NOVA.