Филмът тръгва в родните кина от 23 февруари 2018 година благодарение на “Лента”

Специален видео поздрав от звездите от новия български филм “Привличане” за коледните и новогодишните празници зарадва зрителите и феновете на родното ни кино.  В новата творба, създадена с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп, в главните роли влизат Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Да сте много щастливи, да си намислите най-готините пожелания и мечти, които да ви се сбъднат през новата 2018 година. “Привличане” идва и ще ви помогне за това”, призовава актрисата Яна Маринова.

Още в трейлъра аудиторията ще се запознае с главната героиня Лора Ангелова, изиграна от Яна Маринова – бивша танцьорка и настояща учителка по история в елитна гимназия. Животът й обаче не е особено розов на фона на конфликта й с директорката Великова (Койна Русева). Благодарение на модерния си подход към учениците и старанието да въвежда новости в учебния процес, Лора Ангелова се радва на подкрепата на голяма част от своите ученици и колеги. Някои от тях обаче искат сериозно да подронят авторитета й. Сблъсъкът между това как в младостта си не винаги постъпваме правилно, примесен със солидна доза хумор, любов и емоции, е в центъра на историята, за която "Привличане“ разказва.

"Привличане" е шестият за по-малко от година и половина филм, който се реализира с подкрепата на NOVA и ще се разпространява в кината от "Лента" от 23 февруари 2018 г.