Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Милионерът Красимир Костадинов от добричкото село Овчарово беше в щедрото предаване на Национална лотария на 10 март по NOVA. Захари Бахаров и Рая Пакова му връчиха чека за изумителната сума от 1 000 000 лева, с която го ощастливи билет “Американски долари“.

Страхотните 1 480 609 лева раздадоха водещите в предаването на Национална лотария. Те осребриха късмета на още 26 късметлии от различни точки на страната, спечелили разкошни печалби от билетите и игрите.   

Късметлията Методи Димов от град София получи чек за топ печалба от 100 000 лева от играта Лото 5/35 “Златната топка“. Участникът позна и петте печеливши числа във второ теглене, в което беше изтеглена и “златната топка“. Събка Пелопидова от Слънчев бряг взе в ръцете си чек за 100 000 лева от билет “Американско бинго 3“. Билет “Златните пирамиди 5“ пък позлати с 50 000 лева Златко Кехайов от град Велинград.

Чек за 15 000 лева от играта “Лото Спорт“ получи Фиданка Аспарухова от село Микрево. Късметът  в семейството ѝ се усмихва за втори път. Щастливката е съпруга  на един от двамата близнаци – Благовест Аспарухов, които спечелиха джакпот от 1 920 000 лева в играта “Лото 6 от 47“. “Чувствам се супер и по-спокоен“, каза Блговест. Той сподели, че тази година с брат му Светослав завършват основното си образование.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Виолина Петкова от град Враца от билет “Кеш Кръстословици 3“, Богомил Шушков от град Рила от билет “Диамантена 7“, Василка Кашкавелина от град Перник от билет “Златните пирамиди за милиони“ и Дафинка Кирева от град Пловдив от билет “Перфектният подарък“.

Играта “Лото Спорт“ повиши със 7 500 лева бюджета на Мариян Шуманов от град Самоков. Играта “Лото 6 от 47“ донесе печалби от 5000 лева на Георги Чипев от град Калофер, Елеонора Славкова от град Бургас и Мая Петкова от град София. Те останаха на крачка от джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка в Дубай за двама.

Билет “Кеш Кръстословици 3“ донесе печалби от 5000 лева на Лиляна Смирнова от град Варна, Тодор Анев от село Равногор и Фатме Калинова от град Крумовград. “Кеш Кръстословици 2“ зарадва със същата сума Александър Вътков от град Нови Искър.

 

Билет “Супер Лото +“ изненада с по 5000 лева Събка Петрова от град Пловдив, Александър Димитров от град Севлиево и Мариян Петров от град Лозница. Всенародният любимец “Лото+ 2017“ увеличи със същата сума бюджета на Стойка Бачева от град Ямбол. Теодора Георгиева от град Пловдив и Ангел Белев от град Смолян попаднаха страхотни печалби от 5000 лева в билет “Златните пирамиди 5“.

Най-ослепителното бижу “Диамантена 7“ зарадва  със суми от 5000 лева Константин Николов от град Хасково и Радомир Радев от град Шумен. Чекове за печалби от 5000 лева повишиха настроението и на Койна Тонева от град Бургас от билет “Американско бинго 3“ и Румен Радев от град Варна от билет “Шоколад“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.