Неговият автор и продуцент Васко Катиннаров гостува в "Събуди се"

Най-старото тв предаване за рок музика в България отбелязва своя 20-ти юбилей тази вечер, 1 юли в ефира на DIEMA. По този повод Васко Катинчаров гостува в "Събуди се" и коментира годишнината на "Фрактура" какво е усещането да 

"Фрактура" е част от мен, все пак 20 години са голям житейски период. Музиката се превърна от хоби в професия и се превърна в нещо, без което не мога. Тази вечер ще отбележим годишнината точно в 00:00 ч. по DIEMA ще има много специално издание, което ще разгледа концертния живот от 1998 г. насам през погледа на "Фрактура" - разказа Васко Катинчаров на Мира Иванова.  

По темата

Ще бъдат излъчени избрани откъси от над 150 рок концерта, провели се в България, като част от тях са на Metallica, Bon Jovi, Whitesnake, Korn, AC/DC, Dimmu Borgir, Motorhead, Guns ‘N’ Roses, Manowar, Twisted Sister, Behemoth, Apocalyptica, Suicidal Tendencies, Agnostic Front и много други.  

Началото на предаването "Фрактура" е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998-ма  година. 12 години то се излъчва в музикалния канал ММ, а през 2010-та се мести в телевизия DIEMA. Това е и най-старото специализирано тв рок предаване в ефира. За целият този период от 1040 издания, зрителите са гледали специални интервюта с над 500 големи световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната и чужбина.

Не пропускайте да видите юбилейното предаване "Фрактура" тази вечер от 00.00 ч. по NOVA.