АБВ Поща и NOVA са сред фаворитите се в категориите "Уеб медии и сайтове" и "Телевизия"

До днес, 5 юли, в 00.00 ч. потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас "Любимите марки". Общо 105 марки в 35 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата Любима марка. До момента в десетото, юбилейно  издание на конкурса са взели участие близо 30 000 потребители.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат.

В категорията "Уеб медии и сайтове" за победата се бори АБВ Поща, а NOVA е номинирана за любима "Телевизия". Ако те са сред любимите ви марки, не пропускайте да ги подкрепите.

По повод 10 години класация "Любимите марки" организаторите подготвят книга "Мисия: Любима Марка". В нея ще бъдат събрани историите на успеха на онези марки, които печелят любовта и сърцата на потребителите, историите на успешните брандове.

Церемонията по награждаването и връчването на сертификатите на марките – финалисти за 1-во, 2-ро и 3-то място в отделните категории ще се състои на 13 юли 2018 г.