Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

По време на лятното турне на късмета Захари Бахаров се срещна с топ късметлията Димитър Митев, който спечели рекордния джакпот от 12 милиона лева на Национална лотария. Двамата изпиха по един коктейл на плажа в Свети Влас, а Димитър разказа за промените в живота му след печалбата.

"Чувствам се много по-добре отпреди и съм доволен", каза късметлията в предаването на 8 септември по NOVA. В момента ежедневието му минава в Слънчев бряг, Ямбол и София. Част от парите е инвестирал в недвижимо имущество, като си е купил апартамент в столицата. Димитър разказа, че след цялостен ремонт, е превърнал жилището си в Ямбол в луксозен апартамент. Той се похвали и с пътувания до екзотични дестинации. „Ходих в Доминикана, Дубай, сега почивам из България“, споделя с усмивка късметлията. Така си представя и бъдещето, изпълнено с вълнуващи пътешествия, както и нови инвестиции.

Рая се срещна с Кръсто Шошев, който си спечели джакпот от 2 000 000 лева от играта „Лото 6 от 47“. Той уцели печелившата комбинация с числа, завещани от баща му, които не сменя никога.

"След печалбата съм в добро настроение и много по-спокоен“, каза милионерът. С парите си е купил чисто нов автомобил и е погасил всички финансови задължения. Помогнал е на децата си, а съвсем скоро с цялото си семейство заминава на дълга почивка в Гърция. Милионерът сподели, че в момента посещава дентална клиника, където да подобри състоянието на зъбите си. Харесал си е и апартамент в Петрич.

Национална лотария гостува на Петранка Бонева, която си спечели чисто нов автомобил от играта "На крачка от късмета“. „Караме си автомобила и сме много доволни. Колата е страхотна“, каза тя.

Лятното турне премина и през късметлийката Ивелина Ангелова, и бъдещия ѝ съпруг Симеон. Сейфовете ѝ донесоха печалба от 36 000 лева. „Много сме доволни. За нас, като бъдещо младо семейство, това е голям старт“, каза Ивелина. Голяма част от печалбата са запазили за организация на сватбата си.

Победителката в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ Лидия Димитрова е направила основен ремонт на дома си с печалбата от 50 000 лева. Не пропуска и да пътува заедно със съпруга си. „50 000 лева за мен са една прекрасна сума“, каза тя.

Не пропускайте да видите кои са другите късметлии, през които ще премине турнето на Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.