Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

"Чувствам се уникално, много развълнувана и изключително щастлива“. Това каза късметлийката Дияна Вълчанова, която спечели 500 000 лева от билет „Кеш х 50“. Рая Пакова и Олга Модева ѝ връчиха чек в предаването на 8 септември по NOVA.

"Първото нещо, което ще направим с печалбата, е да си купим собствен дом, за който отдавна мечтаем“, каза Дияна. Водещите зарадваха с чекове още големи късметлии, като за броени минути раздадоха печалби в размер на 985 000 лева.

Иванка Теова си спечели 100 000 лева от билет „Златната 7“. „Щастлива съм“, каза късметлийката, когато взе чека в ръце. Ще използва печалбата за почивки и за семейството си. Боряна Борисова забогатя със същата сума, но благодарение на билет „Мега Кеш Кръстословици“. Тя възнамерява да използва печалбата за закупуване на собствено жилище.

Билет "Златните пирамиди 6“ донесе печалби от 50 000 лева на Стоян Щерев и Георги Георгиев. Същата сума си спечели и Иван Иванов. Късметлийски за него е билет „Китайски дракон“.

Стефан Енджелиев позна печелившата комбинация във второ теглене играта Лото 5/35 „Златната топка“ и си спечели  20 000 лева.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Добринка Терзиева от билет „Кеш Кръстословици 4“, Даниел Георгиев от билет „Casino 7777“, Цветелина Панова от билет „Златните пирамиди за милиони 2“, Славка Колева от билет „Кеш Кръстословици 3“ и Метин Али  от играта „Лото Спорт“.

Водещите връчиха чекове за печалби от 5000 лева на тринадесет късметлии в игрите. Всички щастливци може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Вие може да сте следващият късметлия. Не пропускайте специалните летни издания на щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.