В новия български сериал се появява куче, което ще обърка плановете на всички

Във втория епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“, ще видим как Хамелеонът, ще трябва да влезе все повече в ролята на г-н Христов и да намери общ език с децата. На какво точно ще ги научи и какво според него е иновативен педагогичен метод – „обратна психология“, който е разработвал няколко години с колега във Финландия, ще стане ясно тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Освен с децата, Симо за първи път ще се срещне и с учителката Невена, която за разлика от майките няма да го хареса и няма да е пленена от чара му, а дори напротив. Младата учителка ясно ще покаже, че не иска да има нищо общо с новия си колега, което разбира се само ще амбицира героя на Калин Врачански. Но до къде ще стигнат двамата?

Един от най-интересните герои на сериала ще бъде представен в серията тази вечер. Кучето Пешо ще се появи в живота на Симо, след нелеп инцидент с колата на новия учител. В кучето Хамелеонът ще намери нов начин за изкарване на пари и дори ще организира цялото училище да дарява пари за кучето. Подозрителни ще са само учителите Абаджиев и Невена. Как ще се измъкне този път Симо и дали кучето няма да се превърне в единствения приятел на чаровния измамник, ще разберем от 20.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook