Гледайте финала на най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Отношенията между Христо и Дарина ескалират пред очите на малкия Пепе. Как ще се приключи спорът за попечителство между тях и с кого ще живее детето, предстои да разберем във финалния епизод на седми сезон тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Поли прави неочаквано разкритие за произхода на бебе Диана. Това дава в ръцете й силен коз, който няма да пропусне да използва, само и само да сбъдне голямата си мечта – да бъде майка. Силното й желание да стане приемен родител на Диана я подтиква към изнудване и шантаж, а най-голям потърпевш в случая ще се окаже д-р Огнянова.

Междувременно лекарска грешка, допусната от доктор Огнянова, ще постави на изпитание за пореден път взаимоотношенията между нея и доцент Захариев. Ще срещне ли подкрепа в негово лице, ще разберете във финалния епизод на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Две любовни двойки в сериала ще се сближат още повече, а третата ще се събере завинаги с пръстен, скрит в Бибилията. Не пропускайте големия финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.