Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя финал тази вечер

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя финал тази вечер. Последният епизод на седми сезон на хитовия български медицински сериал „Откраднат живот“ ще видим в 20.00 ч. по NOVA. Дали любовта ще помогне на любимите герои в поредицата и за кои от тях ще има щастлив край – предстои да разберем съвсем скоро. Както и дали ще има продължение на историята в нов сезон.

Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка – в 22.00 ч. отново по NOVA.  Ще разберем ли най-после кой е убиецът и как ще завърши всичко – не пропускайте финала – тази вечер.

В предаването „На кафе“ Албена Танева се срещна с продуцента Евтим Милошев, който сподели, че тази година за първи път е прекарал рождения си ден не къде да е, а на снимачната площадка и сподели своите ценности и разбирания по отношение на семейството като обществена единица.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.