Как приключва щурата ваканция на героите?

Актьорът Ненчо Балабанов и продуцентът Краси Ванков гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да споделят малко повече за последния епизод на щурия комедиен сериал, който зрителите могат да гледат тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Голямата кауза на „All Inclusive“ се решава във финала на сезона

„Показваме истински истории, поднесени с много хумор и настроение. Прекрасна идея на сценариста бе да се ангажираме и с една много важна социална кауза, която тази вечер ще има своята кулминация. Предстои голям екшън – със заплахи, пистолети и борба. Но най-важното е, че Христо ще влезе в много опасен сблъсък, а на финала нелеката борба за опазване на родното Черноморие ще обедини героите от всички възрасти“, разказва Ненчо Балабанов.

Скрито съкровище и незабравим рожден ден в „All Inclusive”

„Комедията е най-прекият път към сърцето на публиката. Когато представяш историята по естествен и забавен начин, всеки би могъл да се припознае в нея. Една от основните ни цели бе да намигнем с лека носталгия по старите по старите български комедии и съм изключително щастлив, че обратната връзка с публиката показва, че това е постигнато. Това ни стимулира да мислим и за перспективи на този сериал. Едно от основните послания в сериала е, че можем да намерим щастието наблизо – в България има невероятно красиви места за почивка“, категоричен е Краси Ванков.

Скрито съкровище и незабравим рожден ден в „All Inclusive”

Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на напрегнатото, но изключително забавно състезание за хотел на годината. Каква е съдбата на любовта между Надя и Мартин, и как тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) ще изненада всички в края на тази незабравима морска ваканция?

Не пропускайте вълнуващия финал на "All Inclusive" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.