Водещите на „Стартер” по БГ Радио – Симо и Богдана разказаха в „Здравей, България” за изненадите, които очакват феновете

За втора година церемонията ще се проведе в Пловдив, а за първа – домакин на събитието на 4 юли ще бъде Античния театър в града. Милица Гладнишка създава прецедент в историята на Наградите на БГ Радио като соло водеща.

Кои изпълнители ще се качат на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020?

 „Едно от нещата, което се е превърнало в запазена марка на Наградите на БГ Радио, е не само получаването на награда, но и представянето на чисто нови хитове”, отбелязва Богдана. Десет български изпълнители ще представят новите си парчета на церемонията.

Всички зрители на живо в Античния театър в Пловдив на 4 юли, а на следващия ден в ефира на NOVA, ще могат да видят и чуят и изпълнението на Виктория, която ще представи песента на България за песенния конкурс Евровизия.

Милица Гладнишка: За мен е чест да бъда водеща на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020

Тази година наградата БГ Вдъхновител ще отиде при дует „Ритон” – това е единствената категория, която не определят със своя вот феновете на българската музика.

Всеки може да гласува за своите фаворити в деветте категории на сайта на БГ Радио до началото на юли.

Директорът на "Старинен Пловдив" - Богомил Грозев се включи, за да разкаже при какви мерки ще протече събитието на 4 юли.

Вижте подробности във видеото от „Здравей, България”.