Припомнете си историята на един мениджър, който дава възможност на свой служител да развие собствен бизнес

Този петък документалното риалити „Шеф под прикритие“ ще припомни на зрителите вдъхновяващата история на Мирослав Манолов - изпълнителен директор на инвеститорската компания Явор АД. Любопитен факт е, че до снимките на предаването Мирослав не се е срещал с нито един от работниците на своите обекти, а е преговарял само с ръководителите им.

В ден първи от прикритието си шефът ще прекара време на строителна площадка във Варна, полагайки грижи за озеленяването на обекта. Мирослав лесно ще се отпусне в присъствието на усмихнатата служителка Донка и ще научи повече за растенията и грижата за тях.

За разлика от озеленяването във втория си "работен" ден мениджърът ще се затрудни с реденето на тухли, но желанието му ще бъде високо оценено от зидаря Карамфил. Старанието на Мирослав продължава и след сблъсъка с водопроводната мрежа, когато за първи път се изправя пред предизвикателството да използва инструментите на каналокопач и поялник. Готов да се притече на помощ, водопроводчикът Ивайло ще сподели с Мирослав съкровени и трудни моменти от живота си.

По време на предизвикателството шефът ще сбъдне своята мечта, а именно да кара багер, 77-годишният Бай Иван – багерист по професия и душа, ще помогне за изпълнението на тази нелека задача на представящия се като нов колега - мениджър.

Как ще се чувства Мирослав Манолов след приключенията, през които ще премине и кой ще бъде служителят, получил златната възможност да започне собствен бизнес?

Не пропускайте да видите този петък, точно в 21.00 ч. по NOVA

Всичко за предаването и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на  Facebook страницата.