Приключенците губят номинационната битка и отиват на племенен съвет

Първата номинационна битка за тази седмица в “Игри на волята: България” изправи участниците пред водно изпитание с жива човешка верига и  завърши със сложна подредба на кули, за която балансът бе решаващ. В изключително дългата и изтощителна игра Шампионите извоюваха първото място благодарение на добрата екипна работа и значителната преднина, която постигнаха. На второто място останаха Бойците, а последни се наредиха Приключенците.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (22 септември)
 

Виктория напуска „Игри на волята: България“

Шампионите демонстрираха отборен дух и показаха истинска сплотеност. Това им осигури преднина в началната част на изпитанието , а моделът Красима затвърди челната позиция, успявайки първа да нареди петте кули върху нестабилната маса  само с едната си ръка.

Продължаващите конфликти и нестихващи интриги  при Бойците дадоха своето отражение и на Арената. Неделчо се оказа слабото звено на племето в днешната игра, но въпреки това отборът се спаси от съвет и зае второто място. Обвинения бяха отправени и към Морунов, заради личните облаги, които не донесоха предимство на Бойците в битката.

Приключенците с първа победа на териториална битка

Освен поредна загуба, Приключенците отново успяха да предизвикат и присмех от съперниците си на Арената. Те не успяха да постигнат нужния синхрон в играта, което доведе до последното място в битката и неизбежната среща с водещата Ралица Паскалева на племенния  съвет.  

Елия от „Игри на волята: България“: Най-достойният състезател ще победи, тайно се надявам да бъде жена

Кои двама воини ще номинират Приключенците? Ще успее ли Морунов да запази тайната за “Сабите на спасението” или ще бъде разкрит? Ще продължат ли нападките към него? Кое племе ще остане цяло и тази седмица и кое ще отиде на племенен съвет? – разберете във втората номинационна битка тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.