Разгорещеният племенен съвет на Приключенците завърши с номинации на Паулина и Туджаров

По време на разгорещената обстановка на племенния съвет тази вечер в „Игри на волята: България“ Приключенците номинираха Паулина и Туджаров. Остра размяна на реплики и обвинения между съотборниците се разиграха по време на съвета под зоркия поглед на Ралица Паскалева. Предварителната стратегия на Валентин и Туджаров се оказа неуспешна, след като стана ясно, че единият номиниран е именно блогърът.  

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (23 септември)

Във втората номинационна битка Шампионите се изправиха срещу Бойците в изключително трудно изпитание както за всеки мускул от тялото, така и за психиката. С огромно предимство победата отиде при Шампионите, които доказаха издръжливостта и търпението си. Въпреки тежките условия на Дивата река, която племето обитава от понеделник, то успя да се запази отново цяло до следващата седмица.

Виктория напуска „Игри на волята: България“

След неспирните конфликти в племето на Бойците, загубата им не бе изненада дори и за самите тях. Най-възрастният участник във формата – Стоян, се опита да защити честта на племето си, оставайки над 40 минути на кръста, но това се оказа недостатъчно. След играта напрежението в отбора се увеличи, а основни действащи лица този път бяха Неделчо и Морунов.

Отборният дух донесе поредна победа на Шампионите

Кого ще номинират Бойците на племенния съвет? Ще продължи ли разделението на лагери в отбора им? Ще преодолеят ли Приключенците възникналите интриги? Кой ще се спаси и кой ще отиде на елиминационна битка? Кой воин ще се запонзае със Симеон и ще види немислимо тежките условия на Плажа на отшелника? – разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.