Не пропускайте поредицата от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA

Напрегнати моменти, разтърсващи събития и шокиращи разкрития очакват героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. След като се връща в съзнание в непозната къща, Кера няма да може да повярва, че срещу нея стои Димитър, когото е мислила за мъртъв. Тя е принудена отново да се сблъска с ужаса от миналото, който години наред я преследва и не й позволява да продължи напред. Въпреки огромния страх и стрес, Кера ще опита да се измъкне от кошмарната ситуацията жива и здрава. Какви средства е готова да използва, за да омилостиви Димитър и ще успеят ли тактиките й да проработят върху видимо нестабилния мъж?

Петя Бончева: Всяка жертва на насилие трябва да преодолее страха и срама си. Изход има и той не е в мълчанието!

Билет за Рая в „Пътят на честта“

От своя страна Калоян не може да си намери място от притеснение след изчезването на Кера. Разбрал от Найденов, че са необходими 24 часа, за да започне официално полицейско издирване, Станков се чувства безсилен и много уплашен. Той не може да бездейства толкова дълго, защото е убеден, че нещо много лошо се случва с любимата му. По тази причина Калоян решава да започне свое собствено разследване, което може да му подскаже къде се намира Кера и виновникът за похищението й. Ще успее ли Калоян да открие важна информация, има ли предположение кой може да се крие зад отвличането и ще се натъкне ли на следи, които биха могли да върнат Кера час по-скоро у дома?

Шокиращи разкрития в „Пътят на честта“

Подозренията на Красимира за случващото се зад гърба й стават все по-натрапчиви. Бизнесдамата усеща, че контролът над ситуацията се изплъзва между пръстите й и съвсем скоро предстои Владимир да предприеме крайни действия за отстраняването й. Зарева много добре знае какво се е случило с предшественика й на тази позиция и не иска да бъде обречена на същата съдба. Тя смята, че има скрит коз, който може да запази живота й. Какъв е той и възможно ли е с него да промени хода на събитията и мнението на Владимир Ленков?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA / Красена Ангелова

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.