Скандални разкрития за подземния свят и порочните корупционни практики

Той е хитър, интелигентен, изобретателен, с чувство за хумор и добри маниери. Опасният му чар обаче провокира не само сърцата на редица красиви дами, но и тези на господата, когато е в ролята на лекарка или манекенка. Играе си и с нервите на полицията, която често го преследва не за каквото трябва, а за онова, за което трябва – дори не знае... Въпреки това има опит зад решетките. И там не може да стои на едно място, главата му работи в правилната посока на грешния път.

„Ничия земя“: Показания за добруване

С времето, независимо от разправиите му с властите – единственото респектиращо ченге в живота му остава собствената му майка. Онези със сините лампи го плашат само насън и само при опити за въоръжен грабеж. Затова спи сравнително малко и от няколко месеца нахлува само с филмите в света на гангстерите.

„Ничия земя“: Среща със Зиката – българският Дънди Крокодила

Представяме ви Дончо. Предстои да разберем защо името му се свързва с опит за въоръжен грабеж и с бягство на опасни затворници, от първо лице. Следват и скандални разкрития за участието на полицаи в рекет и разчистване на сметки.

Не пропускайте „Ничия земя“ тази събота от 18.00 ч. по NOVA.