Гледайте криминалната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Симо прилага поредното нестандартно педагогическо решение като учител в криминалната комедия „Господин Х и морето”. В епизодя на любимия български сериал тази вечер по NOVA Хамелеона решава да научи децата да играят покер. Учениците се разпалват и следват наставленията му за премерен риск, блъф на място, но Невена влиза в стаята и е потресена от сцената, която вижда. Ще успее ли Симо и този път да излезе от ситуацията? Какво обяснение ще предложи на строгата учителка? Дали това няма да е началото на нещо между двамата?

Училищно представление, любов и още нещо в „Господин Х и морето”

Масларов започва да си мисли, че майките го харесват и започва да се оплаква на г-н Христов. Какъв съвет ще му даде Хамелеона и какво ще направи директорът, ще разберем довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Пешо спасява живота на г-н Христов в „Господин Х и морето“

Изненадващо Вики ще получи бизнес предложение за влога си от непознат мъж, което няма да се хареса на ревнивия Кънчо и той бързо ще реши и този проблем. За сметка на това съпругът на Вики харесва Симо и ще започне да се вижда често с него, без дори да подозира, че съпругата му става все по-близка с учителя. Докъде ще стигнат двамата във взаимоотношенията си и то на плажа, ще видим довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook