Ще бъде ли разкрит Хамелеона, ще стане ясно в епизода на криминалната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Нови предизвикателства очакват Хамелеона  и той ще трябва да положи невероятни усилия, за да не бъде разкрит в криминалната комедия „Господин Х и морето”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA зрителите ще видят как Симо ще се оплете с трите майки, които по едно и също време ще решат да го изненадат в апартамента му. Ще успее ли Хамелеонът да ги скрие една от друга, или ще му се наложи отново да влиза в лъжи, за да се предпази? Това ще разберем довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Бизнес предложение и покер уроци в „Господин Х и морето”

Освен проблема с жените, изненада очаква Симо и в училище. Абаджиев е организирал открит урок, за който не е предупредил г-н Христов, с надеждата, че най-накрая маската на учителя ще падне и той ще бъде разобличен. За изненада, най-вече на Хамелеона, той ще получи подкрепа от целия клас, но не само. Кой ще се застъпи за чаровния измамник и каква ще е реакцията на родителите, директора и, разбира се, на Абаджиев, ще стане ясно тази вечер.

Училищно представление, любов и още нещо в „Господин Х и морето”

Най-голямата изненада обаче ще бъде Мишел, голямата любов на Симо, която ще се появи изненадващо в училище и ще иска да се види със Симо. За първи път на Хамелеона ще му се наложи да се срещне с човек, който познава истинския Симо. Какво ще стане между двамата, как ще реагира Мишел, когато разбере, че Симо всъщност не е Симо? И защо Абаджиев ще напусне училището? Всичко това и още много зрителите ще видят в новия епизод на  „Господин Х и морето“ от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook