Аспарух и Мирослава от Непобедимите ще се борят за своето оцеляване

Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България” Безстрашни и Супергерои тестваха лимита на волята си. Участниците изпитаха парещите лъчи по телата си, разпънати на кръстове с опора под краката си широка едва 2 сантиметра. Гого остана последен на своя кръст и се превърна в големия шампион на битката, спасявайки Супергероите от номинация за първи път от началото на състезанието.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 29 септември

Предишната вечер Непобедимите разкриха своите номинационни гласове пред водещата Ралица. Те решиха за своето оцеляване в надпреварата да се борят Аспарух, когото отличиха като слаб играч, и Мирослава, поради саботажа миналата седмица, с който предаде доверието на племето си. Мирослава се превърна в основна опозиция на мъжете и се зарече, че иска лично да елиминира Аспарух от играта.

След номинациите мъже и жени се отделиха на отделни лагери в Резиденцията, за да разискват скритите доводи в гласовете на племето. Мъжете намериха думите на Мирослава за обидни спрямо тях, което завърши с разговор между нея и Генчо и сълзи от нейна страна. При Безстрашните Валери предложи себе си като мишена за номинации, което предизвика разгорещени коментари сред останалите играчи. Жените в племето решиха, че най-доброто решение за тях е да изпратят двама мъже на Арената.

Кого ще номинират Безстрашните? Ще гласуват ли наистина за Валери? Ще успеят ли жените да осъществят плановете си и да си гарантират още една седмица в състезанието? Кой ще се контузи на Арената и ще успее ли да продължи в играта? Кой ще отпадне от “Игри на волята: България” - разберете тази вечер в 21:00ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.