Гледайте приключенския екшън „Отвъд маската“ от 13.00 ч. и криминалната комедия „Ченгето от Бевълри Хилс“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Приключения, смях и много екшън очакват зрителите със следобедните филми по NOVA тази събота. В 13.00 ч. приключенския филм "Отвъд маската", дело на режисьора Чад Бърнс, разказва историята на главния наемник на Британската източноиндийска компания Уил Рейнолдс, който бяга в американските колонии. В опит да възстанови репутацията си и да спечели обратно любовта на жената, която обича, но не спира да наранява, Уил се скрива зад нова маска с надеждата, че ще осуети плановете на бившия си работодател. Миналото обаче не го преследва неумолимо, а Уил трябва някак да спечели доверието и помощта на любимата си Шарлот, както и на Бен Франклин, докато се надпреварва безмилостно с времето – в опит да попречи на мащабния план. Ще възтържествува ли истината и ще обърне ли историята своя ход?

Съботният киноследобед по NOVA продължава с хитовата екшън комедия на режисьора Мартин Брест „Ченгето от Бевърли Хилс“ от 15.00 ч., който ще пренесе зрителите в слънчевия и населен с богаташи американски град. Атмосферата в Бевърли Хилс е нажежена и отраканото детройтско ченге - Аксел Фоли (в ролята Мърфи), което преследва убиеца на най-добрия си приятел в Бевърли Хилс. Аксел бързо разбира, че необузданият му маниер не се вписва в полицейското управление на Бевърли Хилс – двама полицаи оттам са натоварени с мисията да следят нещата да не излязат от контрол.

Не пропускайте приключенския екшън „Отвъд маската“ от 13.00 ч. и криминалната екшън комедия „Ченгето от Бевълри Хилс“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA.