Риалити форматът „Един за друг“ не е започвал с по-висок резултат до момента

NOVA даде начало на телевизионния сезон с впечатляващ резултат. Той бе отчетен снощи с първия епизод на най-романтичното предаване в последните години – „Един за друг“. Според официалните пийпълметрични данни, форматът е гледан от 40,4% от всички зрители в активна възраст (18-49 г.), които изобщо са гледали телевизия по това време. Това означава, че началото на четвъртия сезон на „Един за друг“ е най-успешното спрямо предходните, излъчени в последните три години. Регистрираният резултат в петъчната вечер е вторият най-висок за предаването сред всички епизоди, които зрителите са проследили до този момент. Разликата в аудиторния дял с втората телевизия в класацията е над два пъти, което отрежда категоричното лидерство на NOVA.

Почти идентични са отчетените пийпълметрични данни и в другата основна целева група на NOVA – хората на възраст между 18 и 59 години. Разликата спрямо следващата телевизия в класацията също е около 2 пъти.

Първи в предизвикателствата на романтичния риалити формат се впуснаха новите водещи – актьорът Краси Радков и нежната му половинка Станислава Ганчева, които отлично партнират на Емо Чолаков. Тази вечер от 20:00 ч. зрителите ще разберат още колко нови двойки ще влязат във Вилата на любовта.

Утре предстои стартът на традиционния сезон на любимото шоу „Като две капки вода“ в компанията на уникалния тандем Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, а в понеделник шеф Виктор Ангелов ще изстреля зрителите в света на кулинарията с нови 18 участници, преследващи голямата награда от 100 000 лева.