Победителят във втория лайв на „Като две капки вода“ сподели какво го затруднява най-много на сцената на шоуто

Актьорът и музикант Владимир Михайлов, който заслужено грабна победата във втория лайв на "Като две капки вода" в неделя, разказва повече за подготовката си за образите и споделя какво го затруднява и какво го забавлява най-много на сцената за звездни преобразявания.

Владо Михайлов: В „Като две капки вода“ има образи, с които не можеш да се пребориш

„Не съм много сигурен кое беше най-страшното и кое - най-смешното, в образа на Мадона. За грима просто трябва повечко търпение, но за танците си си ти. Там каквото сам си направиш, това е. В моя случай те ме затрудниха най-много. Когато събереш всички компоненти на един образ – хореография, текст и музика и ги научиш добре, може да мислиш за някакъв тип артистизъм“, сподели Михайлов.

Владимир Михайлов е новият победител в „Като две капки вода“

„Топката в „Като две капки вода“ е твърде висока. Виждам много пробойни в изпълненията си, но се забавлявам. Следващият артист, когото ще имитирам, е Бруно Марс. Пак има много танци и цяла страница текст. Като трудност ще бъде сходно, защото той също пее високо за мъж. Има една елегантност, отпуснат и готин е. Все едно се носи като песен навсякъде. Докато танцува, прави невероятни неща“, казва още актьорът.

Той сподели, че има много образи, от които се страхува. Един от тях е този на Лили Иванова. "Виждам, че се е падала на доста мъже през годините. Това е фина материя и ме е страх да пипам там“, признава Владо Михайлов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.