Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Трима въоръжени мъже нахлуват в студиото на кабелно новинарско предаване, излъчващо се на живо, в което за пореден път се разисква спорна конспиративна теория. Похитителите са против масовото разпространение на оръжие и са за контрол върху притежанието му. Екипът на "Специален отряд" ще се опита да предотврати ескалирането на ситуация със заложници по телевизията и Санчес дава нареждане изпълнителният директор на телевизията да прекъсне излъчването на живо. Единият от стрелците се предава на агентите, но другите двама успяват да избягат. Какви са личните мотиви на похитителите да извършат отчяното действие?

Стрийт (Алекс Ръсел) се подготвя за погребението на майка си, но се притеснява, че няма близки или приятели, които да присъстват. Междувременно Крис (Лина Еско), подкрепяща колегата си, организира агентите от екипа, за да отдадат почит на майката на другаря си.

Нападение над професионален футболист в “Специален отряд”

В същото време Лука разбира, че Санчес е преувеличил и излъгал в досието си, за да си осигури повишение в охраната на губернатора, и заедно с Дийкан решават да се възползват от информацията. С цел да го принудят да се пенсионира по-рано, те заплашват Санчес с разкриване на уличаващата справка. Ще успеят ли да осъществят плановете си и ще освободят ли мястото за Хондо в екипа на "Специален отряд"?

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.