Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Лейтенант Хондо (Шемар Мур) се завръща като лидер на 20-и "Специален отряд". Екипът се изправя пред опасен случай, в който е замесена руската мафия. Всичко започва когато 18-годишната бежанка от Карибите, нейният по-малък брат и приятелят й ограбват моден магазин, но се оказва, че неволно са откраднали 2 милиона долара в брой, принадлежащи на руската мафия. След престрелка, осъзнали, че са се замесили в сериозна схема за пране на пари, "професионалните" обирджии търсят помощ от "приятел". Стрийт и Крис успяват да накарат собственика на магазина да си признае, че участва в схема за пране на пари, контролирана от руски мафиотски бос, който след като бяга от московски затвор, се настанява в Лос Анджелис. Следите водят до фиктивната компания Kinari Holdings, използвана за пране на пари от всякакви незаконни сделки и транзакции.

Заложници на живо в новинарско предаване в “Специален отряд”

Хондо и колегите му са наясно, че руснаците няма да се спрат пред нищо докато не си върнат откраднатата сума, но дали ще успеят да предотвратят ликвидирането на отчаяните и уплашени младежи и ще разкрият ли кой стои на върха на престъпния холдинг?

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.