Гледайте хитовата криминална поредица тази вечер в 22.30 ч. по NOVA

Осъзнавайки, че е преследвана от четирима въоръжени мъже, двадесет и една годишна жена от Хондурас се скрива в банята на магазин за алкохол. След престрелката екипът на "Специален отряд" пристига възможно най-скоро, за да намери един от стрелците и собственика на магазина ранени, но закъснява, за да предотврати отвличането на младата жена. Екипът не може да разбере каква е причината точно тази жена да бъде набелязана, но в процеса на разследването осъзнават, че тя е без документи и е принуждавана да работи като муле за трафик на наркотици.

Сблъсък с руската мафия в “Специален отряд”

Екипът достига до заключението, че осемнадесетгодишният лидер на бандата Rebeldes Centrales е поръчал отвличането й и търси нейната раница пълна с наркотици. Екипът организира сложен план за среща в оживен търговски център, но Крис решава да остави младата жена да се изплъзне, за да не бъде въвлечена в сложната имиграционна система, която я заплашва от депортация.

Докато майката на Хондо, Чарис, се опитва да го убеди да помисли да стане родител, приятелката му Нишел обявява, че е одобрена за осиновяване на дете.

Не пропускайте развръзката на случая в епизода на криминалния - екшън сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.