Гледайте комедията „Сам вкъщи“ тази неделя на Бъдни вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази неделя на Бъдни вечер от 20.00 ч. зрителите на NOVA ще могат да споделят празничната си вечеря и да се забавляват с коледната класика „Сам вкъщи“. Американската комедия на режисьора Крис Кълъмбъс разказва историята на момче, което брани своя дом в Чикаго от крадци, след като семейството му по неволя го забравя за своята коледна ваканция в Париж. 

Осемгодишният Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин) е най-малкото от петте деца на семейство Маккалистър. Той често е тормозен от братята и сестрите си и след поредната неправда, той си пожелава семейството му да изчезне. На следващия ден, той се събужда и открива, че е сам вкъщи и желанието му се е сбъднало. В суматохата около заминаване на коледна почивка, семейството на Кевин случайно го забравя в къщата и той останал сам и щастлив, се заема с празничната й декорация.

Когато родителите му осъзнават, че са оставили сина си сам, те веднага търсят начин да се върнат в САЩ. Междувременно, двама крадци, известни като „Мокрите бандити“, се опитват да оберат къщата. Но малчуганът не украсява стаите само с гирлянди и елхови клонки. Той се подготвя да посрещне с безброй капани-изненади двамата смотани крадци, които се опитват да проникнат в дома му.

Ще успее ли остроумното хлапе да защити дома си от двама непохватни крадци и да осуети плановете на похитителите?

Не пропускайте класическата комедия „Сам вкъщи“ тази неделя на Бъдни вечер от 20.00 ч. по NOVA