Именно в Старопрестолния град се развива действието на новата поредица, която е и продължение на хитовия сериал "Дяволското гърло"

От червения килим на премиерата тази вечер включваме Мартин Георгиев, който е на мястото на събитието, за да покаже емоциите на публиката и екипа, който стои зад проекта.

Нови герои, шокиращо убийство и мистериозни загадки в премиерния епизод на „Есента на демона“ тази вечер по NOVA

„Вълнението ни е голямо, защото без помощта на всички тези хора, нямаше да можем да се справим. Не очаквах обаче да има толкова много хора в залата, въпреки че обичта ни е взаимна. По време на двата месеца и половина, прекарани в Търново, всички тези хора ни помогнаха много“, сподели Теодора Духовникова.

 

 

Теодора Духовникова и Владо Карамазов: В „Есента на демона“ героите ни са напълно променени

„Сюжетът се заплете още в първия епизод, но това, което виждам в залата е адски вълнуващо. Това съвместно преживяване с 2400 души! Благодаря ви, Велико Търново!“, каза развълнуван продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Публиката във Велико Търново ще има възможността да изгледа и втория епизод на сериала, а  зрителите на NOVA ще се насладят на старта на „Есента на демона“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.