Мони получи място в синия отбор по желание на своя любим Митко

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на мъжете, загуби куртката си след нов неуспех начело на синия отбор и напусна Кухнята на Ада завинаги. За да възстанови численото равенство между двата лагера, шеф Виктор Ангелов взе кардинално решение и изпрати любимата на Димитър - Симона в неговия отбор, слагайки край на престоя ѝ при Червените.

Надпреварата за предимство преди кулинарното предизвикателство се превърна в истинска фиеста от неспирен смях и забавление. Двата отбора трябваше да пукат балони по необичаен начин и Сините грабнаха победата, а енергичният Славейко и проницателната Царина се озоваха с оранжеви престилки заради липса на инициатива и борбеност.

Стефани след Hell’s Kitchen: Искам да работя по избухливостта си след като се видях отстрани!

Поставена пред опасността да напусне Hell’s Kitchen, Царина управлява червената кухня с твърда ръка и не изпусна ситуацията от контрол нито за миг, издавайки всички поръчки с помощта на своите съотборници. Хаосът при Сините зае централна роля, а грешките във водената от позитивния Славейко кухня не спряха да валят цяла вечер. Невъзможността му да се справи с поставената отговорна задача и липсата на цялостно развитие, принудиха шеф Ангелов да окачи куртката на френския възпитаник на стената на плача в Hell’s Kitchen.

Елиминацията на Славейко остави влюбения Димитър сам срещу всички в своя собствен отбор. Това доведе и до поредния изненадващ обрат в Кухнята на Ада. Младата брокерка Симона получи шанс да смени цветовете, които защитава в кухнята и без колебание се превърна в най-новия член на Сините, изравнявайки силите в борбата за надмощие между мълчаливия Димитър, топ сладкаря Сарамандов и един от най-бързо развиващите се готвачи в състезанието - Станислав.

Кой ще напусне Кухнята на Ада тази вечер?

Hell’s Kitchen 6 продължава и през следващата седмица с още изненади, разнообразни менюта, драма и забавни моменти. Не пропускайте премиерните епизоди на най-горещото кулинарно риалити във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok