Провокативната участничка разказа съжалява ли за поведението си в кулинарното риалити и защо е участвала в музикален клип на Криско

Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Провокативната участничка разказа каква е била причината да има постоянни скандали с Михаела, съжалява ли за поведението си в кулинарното риалити и защо е участвала в музикален клип на Криско.  

Стефани споделя пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, че по-трудно се е приспособила в женския отбор, защото е искала да наложи нейните виждания как да се готви в Кухнята на Ада. Тя смята, че ѝ е попречила нейната искреност.  

Сладкарката разкрива, че е имала предубеждения към Симона заради визията ѝ и заради това, че е по-шумна и е създавала хаос. От участниците най-близък ѝ е Иван Сарамандов, когото определя за най-добър приятел.  

Стефани е категорична, че иска да работи по избухливостта си. Тя разказва, че след като е имала възможност да се е види отстрани, е разбрала, че има проблем. И съжалява за това, което е правила в предаването. 

Съгласна е със забележката на футболния запалянко Нинов, който призова сладкарката и Михаела да прекратят ожесточените си скандали, защото и двете са майки. Разказва, че няма симпатии към футболния запалянко и го чувства като свой брат. Усещала е закрила от него.

Водещият Станислав Иванов разкри, че Стефани е участвала в клип на Криско към хитовото му парче с Мария Илиева “Видимо Доволни”. В Кухнята след Ада Стефани разказва откровено и за отношенията си със скандалния рапър. 

Има ли човек до Стефани в момента? Как се грижи сладкарката за своите две дечица - близнаци? И какво ще сготви Стефани на Станислав? 

 Не пропускайте новия епизод на Hell's Kitchen 6 в четвъртък, 18 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok

Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.