Двойката от Перник грабна изненадваща победа в играта

Победителите в “Един за друг” 5 Михаела и Венци бяха гости в подкаста “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те споделиха, че Венци е очаквал да спечелят формата и дори е имал пророчески сън.

Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат

Във финалната игра двойката от Перник не тръгна добре и изглеждаше, че няма шанс, но в крайна сметка успя да вземе изненадваща победа. Михаела смята, че изоставането им ѝ е помогнало да се отпусне. Венци разказа, че по време на играта си е мислел основно за Светли.

Михаела сподели, че мъжът ѝ не искал да влиза в “Един за друг”. Още на първия ден обаче Венци разбрал, че е направил грешка и че това ще е едно от най-невероятното преживяване в живота му.

Гери и Светльо и Маргарита и Кристиян са двете двойки, които Венци и Михаела са смятали, че със сигурност ще са на финал. Те споделиха, че Ели и Данчо са изненадата на сезона.

Петър от “Един за друг”: Използвал съм чужда четка за зъби

Венци и Михаела разказаха, че коалицията им се е получила по естествен начин и по-скоро я определят като приятелски кръг. Михаела сподели, че в един момент това, че са имали близки хора, се е превърнало в минус.

Пред Денислава Велкова победителката разказа забавна история, в която сподели, че Венци се е прибрал с чужди ключове и яке след нощно забавление. Как е приключила случката - може да разберете в епизода.

Михаела и Венци разказаха за един от най-трудните си моменти в живота си, когато дъщеря им е била грешно диагностицирана с детска церебрална парализа.  В подкаста двамата споделят как са се справили със ситуацията.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.