Двете двойки финалисти от най-романтичното риалити „Един за друг“ разказват за емоциите и преживяванията си във Вилата на любовта.

В студиото на „На кафе“ гостуват двете двойки финалисти от най-романтичното риалити „Един за друг“, които разказват за емоциите и преживяванията си във Вилата на любовта.

София и Тихомир Нейчеви са семейство от почти 15 години и според историята, разказвана от съпруга се познават от невръстни деца. В романтичното риалити признават, че са се чувствали прекрасно и са усещали любовта един към друг. Другата двойка финалисти са Елизабет и Йордан от Момчилград, които споделят, че са заедно от 6 години и имат детенце. Гледайки отново финалната игра, специалните гости отново съпреживяват емоциите и споделят, че най-трудно е да отпаднеш или първи или предпоследен в състезание или в подобен телевизонен формат.

Йордан разказва, че не е искал да участва в риалити формата, но се е съгласил, за да угоди на съпругата си, но признава, че не съжалява за преживяването си.

Тихомир и София: Мръсна игра имаше при част от двойките в “Един за друг”

Семейство Нейчеви от друга страна са огромни фенове на риалити формати и много обичат предаването. Гледайки игрите в предишните сезони са си представяли как ги играят. Вълнували са се и пред малкия екран, а желанието за участие е и на двамата. Мечтаят и визуализират заедно желанията си.

Има ли разминаване от преживяванията им във формата и това, което близките им наблюдават?

„При нас е едно и също и единственото, което близките ни казват е, че е трябвало да се забавляваме повече. Каквито сме в живота, такива бяхме и в играта. Забавлявахме се много. В живота не сме играли много игри и ни беше трудно да се стиковаме особено в началото. По-късно успяхме и подобрихме играта си, затова станахме финалисти. Посоката в живота ни е една и съща, но сме си разпределили задачите и не се бъркаме в тези на другия. Но в играта разбрахме, че заедно сме по-добри“, разказват в студиото Елизабет и Йордан.

Ели от „Един за друг“ за бившите си: Всеки да си живее живота

„Социалната игра повлия много на емоциите ни вътре във Вилата на любовта. Имаше много силни моменти, но имаше и такива, които ни накараха да се сплотим повече. Концентрирахме се един върху друг, за да можем да игнорираме света около нас. Това, което ни казаха е, че сме много хладнокръвни, а реакциите ни са били адекватни. Голяма част от нещата, които се случват, остават скрити от зрителите“, коментират София и Тихомир.

Какво откриват в партньора си в „Един за друг“?

„Мислех си, че познавам Тихомир на 100% след толкова време заедно, но не го бях виждала да се състезава по време на игра. Открих, че той е спортсмен, принципен и достоен, като не би поставил опонента си в недостойна ситуация“, е мнението на София.

„Видях в София сила, която не съм виждал навън, а другото е, че е много устойчива психически. Подминава нещата с усмивка“, споделя своето мнение Тихомир.

„Знаех как ще реагира Йордан във всяка ситуация“, коментира Елизабет. „На първите игри много не се стараеше моето момиче, но на последните показа, че колкото и да е трудно, и да я боли, тя ще изтърпи всичко. Справи се отлично“, допълва Йордан. Двойката признава, че най-трудно са усещали липсата на детето им, но заради него са искали да достигнат до финал и да докажат, че всичко е възможно. Трябва да имаш воля, за да го постигнеш.

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.