Гледайте премиерния четиринадесети епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

В епизода на сериала тази вечер полицай Джон Нолан е на лов за мистериозен стрелец, след като Бейли се оказва в линейка, по която е стреляно. Стрелбата се оказва начало на безразборно и яростно убийство на пожарникари и служители на спешна помощ. Ще успеят ли Бейли и Нолан да разкрият виновника за стрелбата и да арестуват извършителя на кървавата баня?

Междувременно Арън се опитва да живее според възможностите си и се премества в дома на Луси. Неочакван инцидент се случва на Тамара, която работи на няколко места. Майката на дете, която тя гледа, неочаквано изчезва, което води до разследване на полицията за отвличането на майката поради незаконна дейност на бащата. 

Спецполицаите по следите на „Кралят на фентанила“ в „Новобранецът“

По същото време Уесли загубва рутинно предварително решение, свързано с Илайдж. Изключването на ценни свидетелски показания го кара да подозира, че съдията, работещ по делото взима подкупи. След като свидетел умира мистериозно от инфаркт, Уесли е притеснен коя ще е следващата мишена.

Не пропускайте развръзката в премиерния четиринадесети епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.