Фокусът на първото издание на форума са ИНвестициите в ИНовации – основен двигател за развитието на икономиките

Дигитализация, роботизация, виртуализация, метавселена, космически фабрики и AI завихрят икономиката в шеметен водовъртеж. Готов ли е обаче българският бизнес за тези промени? И как фирмите да разпознаят възможностите, така че не просто да не изостават, а напротив – да растат?

Отговор на тези и още много любопитни въпроси ще се търси в бизнес форума ALL IN, който  се организира от икономическия сайт Economic.bg и ще се проведе на 19 септември 2024 г. в зала „Мусала“ на хотел Хилтън, София.

Целта на ALL IN е да представи иновативни решения за справяне с някои от най-големите предизвикателства – дигитализацията, бъдещето на пазара на труда на фона на бурното навлизане на AI, както и да акцентира върху образованието като фундамент за създаване на висококвалифицирани кадри и икономика с висока добавена стойност.

Фокусът на първото издание на форума са ИНвестициите в ИНовации – основен двигател за развитието на икономиките. Ще бъдат представени различни примери за бърза адаптация към непрекъснато променящия се свят.

Домакин на събитието е председателят на Българска Работодателска Асоциация Иновативни Технологии (БРАИТ) Доброслав Димитров, който ще провокира с въпроси и теми участниците в конференцията.

Ще бъдат обсъдени  големите предизвикателства днес и потенциалните рискове в бъдеще, какви са целите, които си поставят, и какви са възможностите за тяхната реализация – практически и финансови, а също и  кои са двигателите на трансформацията и как науката, технологиите и иновациите я осъществяват.

Ще научим кои са най-новите инвестиции в иновациите и как новите дигитални решения мултиплицират резултатите на бизнеса.

Гостите на събитието са  ИНспиратори, които ще разширят хоризонта на познатите бизнес реалности, за да  покажат как с вдъхновение и дързост ИНовативните идеи пускат корени в България. Или тръгват от тук, за да се разпрострат глобално и дори космически:

NOVA е медиен партньор на форума.

Пълната програма е на сайта на събитието. Вашето безплатно място може да резервирате ТУК.