„Ако имате възможност да изживеете нещо подобно, изобщо не се колебайте!“, апелира звездата от култовото шоу

През 2004 г. година стартира първият сезон на Big Brother, а големият победител не е забравен от зрителите. Броени часове преди дългоочакваното завръщане на предаването, екипът на „На кафе“ се срещна със Здравко Василев, който си припомни емоциите от преживяното в най-обсъжданото риалити в ефира.

Актрисата Евру и милионерът Георги са готови за предизвикателствата на Big Brother

„Big Brоther промени изцяло телевизията в България. Това беше едно от поредните приключения, в които се впуснах. Все още не мога да повярвам по какъв начин едно телевизионно предаване за три месеца може да промени живота ти за следващите 20 години. Това е една огромна отговорност и ангажираност. Защото докато преди това в анонимността си човек може да прави каквото си поиска, в един момент ти се налага да се съобразяваш с много неща. Тогава не знаех нито къде отивам, нито какво ще ми се случи. Но съветът ми към младите хора е: „Ако имате възможност да изживеете нещо подобно, изобщо не се колебайте! Скачайте с главата напред в подобни предизвикателства!“

Big Brother: Зрителите имат 24 часа да изберат 16-ия съквартирант в новата къща

Здравко – за най-важните инвестиции в  живота

„От малък ми се е налагало да работя. Моите родители винаги са ни мотивирали с брат ми да работим. През зимата със семейството ми живеем в Бургас. Като родител искам да сбъдна мечтите на децата си, свързани с професионалната им реализация. Но ще разчитам на техния личен избор“, споделя Здравко и разкрива, че инвестира свободното си време в пътешествия по света. „По време на COVID-19 разбрах, че това е една от най-правилните инвестиции. След няколко дни ми предстои изкачване на някои от най-високите върхове в България. После следва пътуване с мотор през Европа. В момента моторът ми се намира в Прага, докъдето стигнах последния път. След това ми предстои пътуване в скандинавските държави. Животът е едно пътешествие, на което трябва да се насладим максимално. Човекът е човек, когато е на път!“, категоричен е той.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Редактор: Боряна Димитрова