Победителката на звездния отбор признава, че готви с любов и тя направи магията в Hell’s Kitchen

„Много съм щастлива от победата в Hell’s Kitchen. Аз съм човек, който обича да готви и да експериментира. Честно казано от първи път ми се получават нещата, но това е, защото готвя с една много важна съставка – любов. Това е нещото, което прави магията едно ястие да бъде вкусно и да удовлетвори вкусовите рецептори. Когато влязох в предаването знаех, че трябва да бъда себе си на 100% и да не се преструвам“, споделя емоцията си в „На кафе“ моделът и победител в кулинарното риалити.

„В началото се паникьосах и си повтарях постоянно, че трябва де се успокоя, тъй като това е най-лошия съветник. В началото хвърлих десетина яйца, защото не успях да си отделя жълтък от белтък. На финала всеки един компонент си го приготвяш сам и не знаех дали ще успея. В моята чиния имах много компоненти и трябваше сама да ги подготвя. Времето, с което разполагахме бе нещото, което ме напрягаше на моменти. Дори имаше момент, в който започнах да плача от притеснение, че няма да успея за два часа. Беше страхотно предизвикателство, но давах всичко от себе си. Броях си минутите, когато печах блатовете за тортата. В такъв момент трябва да си много събран, организиран, последователен и трябва да си изпипаш всичко“, разкрива най-големите си страхове по време на финалната битка победителката.

Бронзовият финалист Тоби: Сто пъти бих влизала отново и отново в Hell’s Kitchen, без да се замислям

Димитрова признава, че е научена да не подценява конкуренцията. Получава огромна подкрепа от малкия си син, който е изключително щастлив от победата й. На моменти, когато е получавала критики и е забелязвал сълзите в очите й, се е ядосвал.

„Това, че бях открита, може би е дразнело моите съотборници, но вярвам, че истината винаги си тежи на мястото. Hell’s Kitchen е голямо изпитание на характер, воля и сърце“, категорична е Златка Димитрова, която обещава скоро да дойде в „На кафе“, където да сготви своя любима рецепта.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Редактор: Райна Аврамова