Актрисата направи дисекция на жаба и демонстрира завидни познания за анатомията й.

Актрисата Койна Русева е позната най-вече с ролите си в театъра. Не по-малко въздействащи са и превъплъщенията й в киното, както и тези на телевизионния екран, сред които участието й в сериала на Нова телевизия "Морска сол".


Само след ден по българските кина ще тръгне и дългоочакваният филм с нейно участие "Love.net" където синеоката актриса играе най-познатата от живота й роля – тази на майка.


Извън сцената най-любопитното в биографията й е фактът, че може би единствена сред българските актриси има 3 деца, родени от един единствен мъж.


Койна Русева се върна към спомените от щастливото си детство в Стара Загора. Разказа, че е била много щуро дете, с вечно сини колена и спукана глава. Екипът на "На кафе" изненада актрисата с директно включване от училището й в Стара Загора, където Зейнеб се срещна с нейни приятели от ученическите й години и с любимата й класна, която Койна нарича "втората жена в живота си". Те разказаха любопитни истории от ученическите й години.


Гала предизвика актрисата да направи дисекция на жаба, която от своя страна демонстрира завидни познания за вътрешностите на жабите. Накрая заключи, че като актриса се справя по-добре.


Искам децата ми да се научат да бъдат самостоятелни и да мислят сами. Ходят на пиано и тенис.
"Просто ги наблюдавам какво им се отдава, не ги карам да правят нищо насила", разказа Койна. Актрисата признава, че не иска четвърто дете, след като е изживяла с най-малкия си син страха, че ще го загуби.


Относно филма "Love.net", тя сподели, че той ще се гледа на един дъх, защото филмът е съвременен и се занимава с човешките проблеми тук и сега.


Вижте повече на Nova Play.