Фолк дивата гордо показва колко професионално се справя с управлението на мотор...

До скоро цареше всеобщо възмущение от примера, който дават фолкаджийките на децата.

 

Истински притеснително е 12-годишните да гледат как силиконови, гримирани, дори направо маскирани дами, се заиграват със съмнителни, напомпани, мускулести господа в нощните заведения.

 

Както и да го погледнете примерът, който чалгата дава на младежта, е трагичен. Добре, че напоследък фолк клиповете се разнообразиха, показвайки другото си лице.

 

Кали е една от малкото, която успява да се размине с гореописания образ. Фолк дивата гордо показва на завистниците колко професионално се справя с управлението на мотор.

 

Той обаче се разваля и певицата вика на помощ гаджето. Ролята е изиграна от Влади, който е приятел на Кали от седем години. Екранната двойка се впуска в лудо любовно приключение – пикник сред природата и лагерен огън.

 

Изненадващо за фолк бранша изпълнителката не се преоблича нито веднъж. За сметка на това пее, че иска любов на седма степен и то седем пъти в денонощието.

 

Романтична вечеря сред природата – нямате нужда от нищо повече. Дано тийнейджърите почерпят интересни идеи как да запълнят свободните летни следобеди.