Деси и съпругът й Мартин се пренесоха да живеят във Варна, след като се ражда малката Алина...

Преди няколко месеца в студиото на \"На кафе\" певицата Деси Добрева съобщи новината, че очаква дете. В края на лятото разказа още как планира раждането на първата си рожба. Днес тя представи своята малка принцеса Алина и сподели как преминават грижите по нея.

 

Екип на \"На кафе\" посети бащиния дом на певицата във Варна, където тя прекарва по-голямата част от деня си. Деси и съпругът й Мартин се пренесоха да живеят в морския град, след като се ражда Алина.

 

Деси сподели, че винаги е харесвала това име. След като е разбрала, че е бременна, сънувала няколко пъти, че ще има дъщеря и то на име Алина. Затова и взела решението това да бъде нейното име.

 

Певицата разказа, че е родила по естествен начин. Раждането продължило дълго време, но тя не съжалява за нищо, защото според нея именно това прави една жена майка.

\"Раждането е най-великото нещо. Не бих могла да заменя с нищо този момент\", сподели Деси.

 

Певицата разказа още, че в грижите за Алина изключително много помагат майка й и свекърва й. По съвет на майка си Деси Добрева прави специални движения и физиономии, за да успокои Алина, когато плаче.

 

Деси е на мнение, че кърмата е най-важното нещо за развитието на бебето. За да стимулира своята, тя включва в менюто си лук, праскови и жито - отново по съвет на майка си Нели.

 

Певицата споделя, че не е от тези майки, които се вманиачават на тема стерилност. Тя позволява на малката Алина да лапа пръстчетата си и не се притеснява, когато член от семейството пипа играчките на детето. Деси Добрева се радва на късмета си, че малката Алина вече се е научила да спи около 10 часа през нощта, без да се буди. Отскоро Алина спи добре без памперс, въпреки че е само на три месеца.

 

Вижте и вие дъщеричката на Деси Добрева във видеото.